Wat is de UiTPAS?
 

De UiTPAS is een spaar- en voordelenkaart voor jouw vrije tijd in de regio.
Een concert of natuurwandeling? Een duik in het zwembad? Een leuke workshop? Dankzij de UiTPAS word je extra beloond in je vrije tijd!

Een spaarkaart…

Met je UiTPAS Westhoek spaar je bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit punten. Gratis of betalend aanbod, een langlopende reeks of een éénmalige activiteit: voor elke deelname krijg je 1 UiTpunt. Enkel bij activiteiten van het Duinenhuis zelf kan je punten sparen. Je herkent de voorstellingen aan het UiTPAS-logo op de website. 

Volg je een natuurwandeling op verplaatsing? Dan kan je via de UiTPAS-app een punt scannen bij de natuurgids. Lukt het niet? Stuur ons dan een mailtje met de code van jouw kaart, dan brengen we het zo in orde.

… én een voordeelkaart!

Ruil je gespaarde punten in voor mooie voordelen zoals een korting op de toegangsprijs, een gratis drankje of gadget.

Zelfs zonder punten doe je je voordeel met je UiTPAS Westhoek! Je krijgt namelijk een aantal welkomstvoordelen cadeau, die je onmiddellijk kan opnemen.

UiTPAS en kansentarief

Inwoners van één van de deelnemende gemeenten in de Westhoek met een laag inkomen kunnen na een inkomensonderzoek hun UiTPAS gratis aanvragen. UiTPAS aan kansentarief is dus een spaar- én kortingskaart!

Met een UiTPAS aan kansentarief geniet je van 80% korting bij deelname aan UiTPAS-activiteiten in je eigen UiTPAS-gemeente of regio.

Alle info over de UiTPAS en hoe die te gebruiken lees je hier.