Foto: Joop van der Laan

Natuur- en wandelliefhebbers kunnen van half februari '24 tot december '24 kiezen uit meer dan 100 themawandelingen of fietstochten.

Van half februari tot december 2024 hebben natuurliefhebbers en wandelaars de keuze uit een gevarieerd aanbod van meer dan 100 themawandelingen en fietstochten. Het Duinenhuis en Bezoekerscentrum De Doornpanne (Aquaduin) hebben voor het vijfde opeenvolgende jaar een gezamenlijke activiteitenkalender samengesteld, inclusief begeleide wandel- en fietstochten.

Tijdens deze periode kunnen enthousiastelingen genieten van activiteiten zoals zeevogels kijken, op zoek gaan naar ezels en pony's in de duinen, of een deugddoende strandwandeling. Het aanbod is divers en voorziet in verschillende interesses. Deelname aan de meeste activiteiten is kosteloos of tegen een beperkte vergoeding, waarbij minstens 20 deelnemers zich kunnen inschrijven. De activiteiten vinden plaats in diverse natuurgebieden in Koksijde, met als logische uitvalsbasissen Bezoekerscentrum De Doornpanne en het Duinenhuis.

 

Ontdek de wandelkalender 2024

Zeevogels kijken, speuren naar ezels en pony's in de duinen of genieten van een strandwandeling? Er is voor elk wat wils.